CHEFS SPECIAL MENU
Geniet van een heerlijk 2-6 gangen menu.
Omdat wij uitsluitend werken met verse- en seizoensgebonden ingrediënten, kan het voorkomen dat iets niet voorradig is.
Wij serveren uitsluitend een menu; wij hebben geen à la carte kaart.
Uiteraard houden wij rekening met (aangegeven) allergieën/(di)eetwensen.
Houdt u niet van vis of juist niet van vlees? Dan hebben wij altijd een alternatief voorradig.
Eet u graag vegetarisch of veganistisch? Ook hier is de chef gespecialiseerd in. Graag horen wij dit minimaal 1 dag van tevoren zodat wij u een heerlijk menu kunnen serveren. Graag horen wij ook voor hoeveel gangen u zou willen gaan (dit i.v.m. de inkoop en de voorbereidingen).
MENU JUNI 2022
(vanaf donderdag 02 juni)
MOUSSE VAN FETA
zoetzure komkommer | zwarte olijf | quinoa | aardbei | cashewnoten | bouillon van tomaat
– voorgerecht –
RODE MUL
chorizo | mango | crème van kokos en limoen
– tussengerecht – bij 4 gangen –
GESMOORDE COQUILLES
doperwten | witte bonen | snijbonen | radijs | pittige tuille
– tussengerecht – bij 6 gangen –
EEND IN MADEIRA
tuinbonen | courgette | crème van tijm
– tussengerecht – bij 5 gangen –
KALFSENTRECÔTE
asperge | aardappel gratin | schenkel | jus van salie
– hoofdgerecht –
MOUSSE VAN LAVENDEL
rabarber compote | pisang ambon | crispy witte chocolade
– dessert –
Kaasselectie tussendoor: € 15,-
Kaasselectie i.p.v. dessert: € 7,50
Menu
2 gangen menu € 35,-
3 gangen menu € 40,-
4 gangen menu € 50,-
5 gangen menu € 60,-
6 gangen menu € 70,-
Ronald Bellaart | Patron-Cuisinier