CHEFS SPECIAL MENU

Geniet van een heerlijk 2-6 gangen menu.
Omdat wij uitsluitend werken met verse- en seizoensgebonden ingrediënten, kan het voorkomen dat iets niet voorradig is.

Wij serveren uitsluitend een menu; wij hebben geen à la carte kaart.

 

Uiteraard houden wij rekening met (aangegeven) allergieën/(di)eetwensen.

Houdt u niet van vis of juist niet van vlees? Dan hebben wij altijd een alternatief voorradig.

Eet u graag vegetarisch of veganistisch? Ook hier is de chef gespecialiseerd in. Graag horen wij dit minimaal 1 dag van tevoren zodat wij u een heerlijk menu kunnen serveren. Graag horen wij ook voor hoeveel gangen u zou willen gaan (dit i.v.m. de inkoop en de voorbereidingen).

 

MENU SEPTEMBER 2022
(v.a. 30 augustus)

 

 

FOREL
olijf | mozzarella | basilicum | schuim van tomaat
– voorgerecht –

 

DIAMANTHAAS & KING CRAB TARTAAR
gele ketchup | granny smith | pittige kletskop
– tussengerecht – bij 6 gangen –

 

BLOEMKOOL & OLD AMSTERDAM
hazelnoot | augurk | zilverui
– tussengerecht – bij 4 gangen –

 

HEILBOT & LANGOUSTINE
risottokoekje | spinazie | knolselderij | truffelschuim
– tussengerecht – bij 5 gangen –

 

TAMME EEND
rillette | courgette | groente saucijs | maïs mousseline | jus van tijm en framboos
– hoofdgerecht –

 

GEPOCHEERDE PERZIK
gezouten amandel | pompoengelei | ijs van karamel
– dessert –

 

Kaasselectie tussendoor:     € 15,-
Kaasselectie i.p.v. dessert:     € 7,50

 

 

Menu

2 gangen menu     € 35,-
3 gangen menu     € 40,-
4 gangen menu     € 50,-
5 gangen menu     € 60,-
6 gangen menu     € 70,-

 

 

 

 

 

Ronald Bellaart | Patron-Cuisinier