CHEFS SPECIAL MENU
Geniet van een heerlijk 2-6 gangen menu.
Omdat wij uitsluitend werken met verse- en seizoensgebonden ingrediënten, kan het voorkomen dat iets niet voorradig is.
Wij serveren uitsluitend een menu; wij hebben geen à la carte kaart.
Uiteraard houden wij rekening met (aangegeven) allergieën/(di)eetwensen.
Houdt u niet van vis of juist niet van vlees? Dan hebben wij altijd een alternatief voorradig.
Eet u graag vegetarisch of veganistisch? Ook hier is de chef gespecialiseerd in. Graag horen wij dit minimaal 1 dag van tevoren zodat wij u een heerlijk menu kunnen serveren. Graag horen wij ook voor hoeveel gangen u zou willen gaan (dit i.v.m. de inkoop en de voorbereidingen).
MENU AUGUSTUS 2024
HUISGEROOKTE ZALM
duindoorn | paksoi | dille crème | walnootkoekje
– voorgerecht –
KALFSMUIS & ARGENTIJNSE GAMBA
biet | ansjovis crème | sesam kletskop
– tussengerecht – bij 5 gangen-
GNOCCHI VAN OLIJF
basilicum | tomaat | mozzarella
– tussengerecht – bij 4 gangen-
ZEETONG & COQUILLE
venkel | risottokoekje
– tussengerecht – bij 6 gangen –
TAMME EENDENBORST
doperwten | framboos | hasselback aardappel | groenten tartelette | jus van Marsala
– hoofdgerecht –
CITROENTAARTJE
limoncello | peer in munt | ijs van witte chocolade
– nagerecht –
Kaasselectie tussendoor: 15,-
Kaasselectie i.p.v. dessert: supplement 7,50
Extra tussengerecht i.p.v. dessert: supplement 5,-
Menu
2 gangen menu 40,-
3 gangen menu 48,-
4 gangen menu 59,-
5 gangen menu 69,-
6 gangen menu 79,-
Ronald Bellaart | Patron-Cuisinier