CHEFS SPECIAL MENU
Geniet van een heerlijk 2-6 gangen menu.
Omdat wij uitsluitend werken met verse- en seizoensgebonden ingrediënten, kan het voorkomen dat iets niet voorradig is.
Wij serveren uitsluitend een menu; wij hebben geen à la carte kaart.
Uiteraard houden wij rekening met (aangegeven) allergieën/(di)eetwensen.
Houdt u niet van vis of juist niet van vlees? Dan hebben wij altijd een alternatief voorradig.
Eet u graag vegetarisch of veganistisch? Ook hier is de chef gespecialiseerd in. Graag horen wij dit minimaal 1 dag van tevoren zodat wij u een heerlijk menu kunnen serveren. Graag horen wij ook voor hoeveel gangen u zou willen gaan (dit i.v.m. de inkoop en de voorbereidingen).
MENU APRIL/MEI 2024
vanaf 11 april
ZEEDUIVEL
oosterse vinaigrette | komijn | bloemkool | pistache
– voorgerecht –
DIEPZEE RODE KRAB
hangop | mango | avocado | aardappel
– tussengerecht – bij 6 gangen-
PANNA COTTA VAN BIET
biet | truffel | appel | crème van spaanse peper
– tussengerecht – bij 4 gangen-
PIEPKUIKEN
linzen | meiknol | peer | crème van dragon
– tussengerecht – bij 5 gangen –
GESTOOFDE LAMSNEK
asperge | doperwten | aubergine | tomaat | jus van tijm
– hoofdgerecht –
BONBON VAN WITTE CHOCOLADE & MASCARPONE
vlierbloesem marshmallow | amandel | aardbei | pistache ijs
– nagerecht –
Kaasselectie tussendoor: 15,-
Kaasselectie i.p.v. dessert: supplement 7,50
Extra tussengerecht i.p.v. dessert: supplement 5,-
Menu
2 gangen menu 40,-
3 gangen menu 48,-
4 gangen menu 59,-
5 gangen menu 69,-
6 gangen menu 79,-
Ronald Bellaart | Patron-Cuisinier