CHEFS SPECIAL MENU

 

 

MAHI MAHI
piccalilly | zoetzure groenten | zeekraal
Mahi mahi – piccalilli | sweet and sour vegetables | samphire

 

GAMBA & SCHEERMES
gelei van Ratafia | doperwten | grapefruit
Gamba & razor clam- Ratafia gel | green peas | grapefruit
– bij 7 gangen / at 7 courses –

 

HARDER FILET
avocado | geitenkaas | mosterdcrème
 White mullet – avocado | goat cheese | mustard cream

 

SCHOL & RUNDERWANG
paprika | paddenstoelen duxelle | kerriecrème
Plaice filet & beef cheek- paprika | mushroom duxelle | curry cream
– bij 6 gangen / at 6 courses –

 

TERRINE VAN EENDENBOUT EN EENDENLEVER
amandel | aceto balsamico | rabarber
Terrine of duck leg & foie gras – almond | balsamic | rhubarb
– bij 8 gangen / at 8 courses –

 

IBERICO FILET
maïs | chorizo | aardappel gratin | jus van steranijs
Iberico filet- corn | chorizo | potato gratin | star anise jus
– hoofdgerecht / main dish –

 

KAASSELECTIE
vijgen-dadelbrood | appelstroop
Cheese selection – appel syrup | fig bread
– bij 5 gangen / at 5 courses –

 

PANNA COTTA VAN ROOD FRUIT
frambozen | krokantje van speculaas | rozenschuim | sorbet van peer
Red fruit panna cotta – raspberry | ‘speculaas’ crisp | rose foam | pear sorbet

 

4 gangen menu  € 47,-
5 gangen menu  € 57,-
6 gangen menu  € 67,-
7 gangen menu  € 75,-
8 gangen menu  € 80,-

 

 

 

Ronald Bellaart | Patron-Cuisinier