CHEFS SPECIAL MENU

 

 

GEMARINEERDE TONIJN
komkommer | crumble van five spices | rettich | radijs | soja gelei | limoencrème
Marinated tuna – cucumber | five spices crumble | radish | soy gel | lime cream
– bij 6 gangen / at 6 courses –

 

LAMSHAM
rode biet | tomaat | krokante zoete aardappel | lavas crème
Ham of lamb- beetroot | tomato | crispy sweet potato | cream of lovage herbs

 

COQUILLE & BRUINE KRAB
Crusta Oceans
wakame | mango | pittige kletskop | vlierbloesemcrème
 Scallops & brown crab – wakame | mango | spicy ‘kletskop’ | elderflower cream
– bij 8 gangen / at 8 courses –

 

ZEETONG FILET
ratatouille | amandel-botersaus | pomme amande
Sole filet- ratatouille | almond-butter sauce | pomme amande

 

RUNDERWANG & GAMBA
doperwten | sherry gelei | kruidenkrokantje
Beef cheek & gamba – green peas | sherry gel | herbs crisp
– bij 7 gangen / at 7 courses –

 

EEND IN MADEIRA
uiencrème | prei | tuinbonen | Hasselback aardappel | jus van Madeira
Duck in Madeira- onion cream | leek | string beans | Hasselback potato | Madeira jus
– hoofdgerecht / main dish –

 

KAASSELECTIE
vijgen-dadelbrood | appelstroop
Cheese selection – appel syrup | fig bread
– bij 5 gangen / at 5 courses –

 

MOUSSE VAN ANANAS
crème van drop | gebakken ananas | basilicum crème
Pineapple mousse – liquorice cream | baked pineapple | basil cream

 

4 gangen menu  € 47,-
5 gangen menu  € 57,-
6 gangen menu  € 67,-
7 gangen menu  € 75,-
8 gangen menu  € 80,-

 

 

 

Ronald Bellaart | Patron-Cuisinier