CHEFS SPECIAL MENU

Geniet van een heerlijk 2-6 gangen menu.
Omdat wij uitsluitend werken met verse- en seizoensgebonden ingrediënten, kan het voorkomen dat iets niet voorradig is.

Wij serveren uitsluitend een menu; wij hebben geen à la carte kaart.

 

Uiteraard houden wij rekening met (aangegeven) allergieën/(di)eetwensen.

Houdt u niet van vis of juist niet van vlees? Dan hebben wij altijd een alternatief voorradig.

Eet u graag vegetarisch of veganistisch? Ook hier is de chef gespecialiseerd in. Graag horen wij dit minimaal 1 dag van tevoren zodat wij u een heerlijk menu kunnen serveren. Graag horen wij ook voor hoeveel gangen u zou willen gaan (dit i.v.m. de inkoop en de voorbereidingen).

 

MENU FEBRUARI/MAART 2024

vanaf 21 februari

 

TONIJN
kokkel | couscous | dashi | komkommer | hazelnoot
– voorgerecht –

 

BUIKSPEK & COQUILLE
appel | venkel | truffel | rode ui compote
– tussengerecht – bij 6 gangen-

 

MOZZARELLA & MANGO
kerrie krokantje | geroosterde aubergine
– tussengerecht – bij 4 gangen-

 

STEAK TARTARE
63 graden eidooier | gele ketchup | crème van mosterd en munt | pittige kletskop
– tussengerecht – bij 5 gangen –

 

TAMME EENDENBORST
wortel polenta | gerookte biet | mais | jus van mierikswortel
– hoofdgerecht –

 

MOUSSE VAN CHOCOLADE
Baileys schuim | blauwe bes | crumble | ijs van banaan
– nagerecht –

 

Kaasselectie tussendoor:      15,-
Kaasselectie i.p.v. dessert: supplement    7,50

Extra tussengerecht i.p.v. dessert: supplement  5,-

 

 

Menu

2 gangen menu     40,-
3 gangen menu     48,-
4 gangen menu     59,-
5 gangen menu     69,-
6 gangen menu     79,-

 

 

 

 

 

Ronald Bellaart | Patron-Cuisinier