CHEFS SPECIAL MENU

Geniet van een heerlijk 2-6 gangen menu.
Omdat wij uitsluitend werken met verse- en seizoensgebonden ingrediënten, kan het voorkomen dat iets niet voorradig is.

Wij serveren uitsluitend een menu; wij hebben geen à la carte kaart.

 

Uiteraard houden wij rekening met (aangegeven) allergieën/(di)eetwensen.

Houdt u niet van vis of juist niet van vlees? Dan hebben wij altijd een alternatief voorradig.

Eet u graag vegetarisch of veganistisch? Ook hier is de chef gespecialiseerd in. Graag horen wij dit minimaal 1 dag van tevoren zodat wij u een heerlijk menu kunnen serveren. Graag horen wij ook voor hoeveel gangen u zou willen gaan (dit i.v.m. de inkoop en de voorbereidingen).

MENU SEPTEMBER/OKTOBER 2024
(vanaf 18 september)

 

 

KONINGSBAARS
yuzu crème | rode ui | bleekselderij | rozemarijn krokantje
– voorgerecht –

 

POMPOEN & CANTHAREL
truffel | zilverui | walnoot
– tussengerecht – bij 4 gangen-

 

GRIET FILET
hutspot | ras el hanout | sinaasappel
– tussengerecht – bij 5 gangen-

 

TERRINE VAN EEND
eendenbout & lever |  sherry | pastinaak | amandel
– tussengerecht – bij 6 gangen –

 

HERT & STOOF
witlof | appel | prei mousseline | groenten pasteitje | esdoorn jus
– hoofdgerecht –

 

PANNA COTTA VAN BRAAM
bramencake | crème van gezouten amandel | groene appel | karamelijs
– nagerecht –

 

Kaasselectie tussendoor:      15,-
Kaasselectie i.p.v. dessert: supplement    7,50

Extra tussengerecht i.p.v. dessert: supplement  5,-

 

 

Menu

2 gangen menu     40,-
3 gangen menu     48,-
4 gangen menu     59,-
5 gangen menu     69,-
6 gangen menu     79,-

 

 

 

 

 

Ronald Bellaart | Patron-Cuisinier