CHEFS SPECIAL MENU

Geniet van een heerlijk 2-6 gangen menu.
Omdat wij uitsluitend werken met verse- en seizoensgebonden ingrediënten, kan het voorkomen dat iets niet voorradig is.

Wij serveren uitsluitend een menu; wij hebben geen à la carte kaart.

 

Uiteraard houden wij rekening met (aangegeven) allergieën/(di)eetwensen.

Houdt u niet van vis of juist niet van vlees? Dan hebben wij altijd een alternatief voorradig.

Eet u graag vegetarisch of veganistisch? Ook hier is de chef gespecialiseerd in. Graag horen wij dit minimaal 1 dag van tevoren zodat wij u een heerlijk menu kunnen serveren. Graag horen wij ook voor hoeveel gangen u zou willen gaan (dit i.v.m. de inkoop en de voorbereidingen).

 

MENU AUGUSTUS/SEPTEMBER 2023
Vanaf 22 augustus

 

 

ZEEBAARS TARTAAR
biet uit eigen tuin | krokante aardappel | saliecrème
– voorgerecht –

 

BUIKSPEK & TONIJN
appel | venkel | tonijnmayonaise
– tussengerecht – bij 5 gangen-

 

HEILBOT
orzo | eekhoorntjesbrood | aubergine | walnoot
– tussengerecht – bij 6 gangen –

 

MILLE FEUILLE
groene asperge | truffel | bundelzwam | sperziebonen | hazelnoot
– tussengerecht – bij 4 gangen –

 

DIAMANTHAAS
aardappelgratin | gestoofde ossobuco | bloemkool mousseline | rozemarijn jus
– hoofdgerecht –

 

LAVENDEL MOUSSE
crispy witte chocolade | zomerfruit | Licor 43 gelei
– nagerecht –

 

Kaasselectie tussendoor:      15,-
Kaasselectie i.p.v. dessert: supplement    7,50

Menu zonder dessert/kaas : supplement  5,-

 

 

Menu

2 gangen menu     39,5
3 gangen menu     45,-
4 gangen menu     55,-
5 gangen menu     65,-
6 gangen menu     75,-

 

 

 

 

 

Ronald Bellaart | Patron-Cuisinier