CHEFS SPECIAL MENU

 

 

GEPEKELDE ZALM
mango | vlierbloesem gelei | paksoi | limoencrème
Salmon – mango | elderflower gel | bok choy | lime cream

 

BOUILLON VAN KREEFT
zeetong | bieslook | tomaat
Lobster broth- sole | chives | tomato
– bij 6 gangen / at 6 courses –

 

COQUILLE & RUNDERWANG
kurkumacrème | rode biet | groene asperge
 Scallops & beef cheeck – turmeric cream | beetroot | green asparagus
– bij 7 gangen / at 7 courses –

 

 

ZWEZERIK
knolselderij | appel | spinazie
Sweetbread- celeriac | apple | spinach
– bij 8 gangen / at 8 courses –

 

CANTHAREL & KASTANJE
63 graden eidooier | macadamia | Hollandaisesaus
Chanterelle & chestnut– 63 degrees egg yolk | macadamia | Hollandaise sauce

 

WILDE EEND
gekonfijt pootje | katenspek | aardappelpuree | truffelboontjes | jus van truffel
Wild duck- candied leg | bacon | mashed potato | truffle beans | truffle jus
– hoofdgerecht / main dish –

 

KAASSELECTIE
vijgen-dadelbrood | appelstroop
Cheese selection – appel syrup | fig bread
– bij 5 gangen / at 5 courses –

 

PANNA COTTA VAN BRAMEN
gezouten amandel | pure chocolade | appel
Blackberry panna cotta – salted almond | dark chocolate | apple

 

4 gangen menu  € 47,-
5 gangen menu  € 57,-
6 gangen menu  € 67,-
7 gangen menu  € 75,-
8 gangen menu  € 80,-

 

 

 

Ronald Bellaart | Patron-Cuisinier