CHEFS SPECIAL MENU

Geniet van een heerlijk 2-6 gangen menu.
Omdat wij uitsluitend werken met verse- en seizoensgebonden ingrediënten, kan het voorkomen dat iets niet voorradig is.

 

Uiteraard houden wij rekening met (aangegeven) allergieën/(di)eetwensen.

 

MENU SEPTEMBER/OKTOBER  2021
(vanaf 16 september)

 

TONIJN
sesam | komkommer | biet | gel van gember en sinaasappel
– voorgerecht –

 

ZACHTGEGAARD BUIKSPEK
rettich in kerrie | limoenmayonaise | mango
– tussengerecht – bij 5 gangen –

 

KREEFT
ravioli | groene asperge | yuzu-dragon vinaigrette
– tussengerecht – bij 6 gangen –

 

BOSPADDENSTOELEN
63 graden eidooier | bonbon van eekhoorntjesbrood | macadamia | Hollandaise
– tussengerecht – bij 4 gangen –

 

HERTENRUGFILET
tarte tatin van witlof | gekarameliseerde appel | bloemkool | walnoot | jus van kruidnagel
– hoofdgerecht –

 

GEPOCHEERDE PEER
sabayon van stroopwafel | chocolate chip
– dessert –

 

Kaasselectie tussendoor:     € 15,-
Kaasselectie i.p.v. dessert:     € 7,50

 

 

Menu

2 gangen menu     € 35,-
3 gangen menu     € 40,-
4 gangen menu     € 50,-
5 gangen menu     € 60,-
6 gangen menu     € 70,-

 

 

 

 

 

Ronald Bellaart | Patron-Cuisinier