CHEFS SPECIAL MENU

Geniet van een heerlijk 2-6 gangen menu.
Omdat wij uitsluitend werken met verse- en seizoensgebonden ingrediënten, kan het voorkomen dat iets niet voorradig is.

Wij serveren uitsluitend een menu; wij hebben geen à la carte kaart.

 

Uiteraard houden wij rekening met (aangegeven) allergieën/(di)eetwensen.

Houdt u niet van vis of juist niet van vlees? Dan hebben wij altijd een alternatief voorradig.

Eet u graag vegetarisch of veganistisch? Ook hier is de chef gespecialiseerd in. Graag horen wij dit minimaal 1 dag van tevoren zodat wij u een heerlijk menu kunnen serveren. Graag horen wij ook voor hoeveel gangen u zou willen gaan (dit i.v.m. de inkoop en de voorbereidingen).

 

Op 1 juni bestaan wij 10 jaar!
Daarom serveren wij de hele maand juni een jubileummenu. Dit menu bestaat uit de lekkerste, leukste en meest bijgebleven gerechten; gekozen door onze gasten!

 

JUBILEUM MENU JUNI 2023
vanaf 30 mei

 

 

FETA MOUSSE
aardbei | cashewnoten | komkommer | zwarte olijf | gekoelde heldere tomatenbouillon
– voorgerecht –

 

GESMOORDE COQUILLES
mango | roze peper | yoghurt | witte peper | sesam kletskop | groene asperge
– tussengerecht – bij 5 gangen-

 

PALING & BUIKSPEK
buikspek | palingcrème | gerookte paling | pistache | truffel
– tussengerecht – bij 6 gangen –

 

ROTSBAARS
parelgort | basilicum | wortel | shiitake | Dashi saus
– tussengerecht – bij 4 gangen –

 

‘DRONKEN EEND’
eendenborst in Madeira | groenten pasteitje | courgette | rillette | mais | Madeira jus
– hoofdgerecht –

 

CHURROS & TALEGGIO
gesuikerde churros | Taleggio kaas | noten cross | aceto balsamico
– nagerecht – zoet/hartig –
Of
LOSSE TIRAMISU
witte chocolade | mascarpone | framboos | cacao | espresso | Tia Maria | lange vingers
– nagerecht – zoet –

 

Kaasselectie tussendoor:      15,-
Kaasselectie i.p.v. dessert: supplement    7,50

Menu zonder dessert/kaas : supplement  5,-

 

 

Menu

2 gangen menu     39,5
3 gangen menu     45,-
4 gangen menu     55,-
5 gangen menu     65,-
6 gangen menu     75,-

 

 

 

 

 

Ronald Bellaart | Patron-Cuisinier