CHEFS SPECIAL MENU

 

 

ZEEBAARS TARTAAR
rettich | kerrie | komkommer | gepofte wilde rijst
Sea bass tartare – radish | curry | cucumber | puffed rice

 

GNOCCHI
basilicum | tomaten concassé | mozzarella
Gnocchi- basil | tomato concasse | mozzarella

 

BOUILLON VAN GEROOKTE PALING
paling | radijs | geitenkaas | groene asperge
Smoked eel broth- eel | radish | goat cheese | asparagus
– bij 6 gangen / at 6 courses –

 

ZEEDUIVEL IN APPELSTROOP
aardappel crumble | aubergine | topinamboer | gedroogde ham
Monkfish in apple syrup- crispy potato | egg plant | Jerusalem artichoke | dried ham
– bij 7 gangen / at 7 courses –

 

WILDZWIJN
spruiten | walnoot | kurkuma
Wild boar– sprouts | walnut | turmeric
– bij 8 gangen / at 8 courses –

 

 

HAZENRUG & HAZENSTOOF
krokant kruidkoek | pastinaak | gekonfijte truffelaardappel | jus van dragon
Saddle of hare & stewed hare- crispy gingerbread | parsnip | candied potato | tarragon jus
– hoofdgerecht / main dish –

 

KAASSELECTIE
vijgen-dadelbrood | appelstroop
Cheese selection – appel syrup | fig bread
– bij 5 gangen / at 5 courses –

 

CHOCOLADE BOL
mousse van mandarijn | vanille cremeux | gel van kardemom | cacao crumble
Chocolate ball – tangerine mousse | vanilla cream | cardamom gel | cocoa crumble

 

4 gangen menu  € 47,-
5 gangen menu  € 57,-
6 gangen menu  € 67,-
7 gangen menu  € 75,-
8 gangen menu  € 80,-

 

 

 

Ronald Bellaart | Patron-Cuisinier