CHEFS SPECIAL MENU

Geniet van een heerlijk 2-6 gangen menu.
Omdat wij uitsluitend werken met verse- en seizoensgebonden ingrediënten, kan het voorkomen dat iets niet voorradig is.

Wij serveren uitsluitend een menu; wij hebben geen à la carte kaart.

 

Uiteraard houden wij rekening met (aangegeven) allergieën/(di)eetwensen.

Houdt u niet van vis of juist niet van vlees? Dan hebben wij altijd een alternatief voorradig.

Eet u graag vegetarisch of veganistisch? Ook hier is de chef gespecialiseerd in. Graag horen wij dit minimaal 1 dag van tevoren zodat wij u een heerlijk menu kunnen serveren. Graag horen wij ook voor hoeveel gangen u zou willen gaan (dit i.v.m. de inkoop en de voorbereidingen).

 

MENU JUNI 2022
(vanaf donderdag 02 juni)

 

 

MOUSSE VAN FETA
zoetzure komkommer | zwarte olijf | quinoa | aardbei | cashewnoten | bouillon van tomaat
– voorgerecht –

 

RODE MUL
chorizo | mango | crème van kokos en limoen
– tussengerecht – bij 4 gangen –

 

GESMOORDE COQUILLES
doperwten | witte bonen | snijbonen | radijs | pittige tuille
– tussengerecht – bij 6 gangen –

 

EEND IN MADEIRA
tuinbonen | courgette | crème van tijm
– tussengerecht – bij 5 gangen –

 

KALFSENTRECÔTE
asperge | aardappel gratin | schenkel | jus van salie
– hoofdgerecht –

 

MOUSSE VAN LAVENDEL
rabarber compote | pisang ambon | crispy witte chocolade
– dessert –

 

Kaasselectie tussendoor:     € 15,-
Kaasselectie i.p.v. dessert:     € 7,50

 

 

Menu

2 gangen menu     € 35,-
3 gangen menu     € 40,-
4 gangen menu     € 50,-
5 gangen menu     € 60,-
6 gangen menu     € 70,-

 

 

 

 

 

Ronald Bellaart | Patron-Cuisinier