CHEFS SPECIAL MENU

Geniet van een heerlijk 2-6 gangen menu.
Omdat wij uitsluitend werken met verse- en seizoensgebonden ingrediënten, kan het voorkomen dat iets niet voorradig is.

Wij serveren uitsluitend een menu; wij hebben geen à la carte kaart.

 

Uiteraard houden wij rekening met (aangegeven) allergieën/(di)eetwensen.

Houdt u niet van vis of juist niet van vlees? Dan hebben wij altijd een alternatief voorradig.

Eet u graag vegetarisch of veganistisch? Ook hier is de chef gespecialiseerd in. Graag horen wij dit minimaal 1 dag van tevoren zodat wij u een heerlijk menu kunnen serveren. Graag horen wij ook voor hoeveel gangen u zou willen gaan (dit i.v.m. de inkoop en de voorbereidingen).

 

MENU APRIL/MEI 2024

vanaf 11 april

 

ZEEDUIVEL
oosterse vinaigrette | komijn | bloemkool | pistache
– voorgerecht –

 

DIEPZEE RODE KRAB
hangop | mango | avocado | aardappel
– tussengerecht – bij 6 gangen-

 

PANNA COTTA VAN BIET
biet | truffel | appel | crème van spaanse peper
– tussengerecht – bij 4 gangen-

 

PIEPKUIKEN
linzen | meiknol | peer | crème van dragon
– tussengerecht – bij 5 gangen –

 

GESTOOFDE LAMSNEK
asperge | doperwten | aubergine | tomaat | jus van tijm
– hoofdgerecht –

 

BONBON VAN WITTE CHOCOLADE & MASCARPONE
vlierbloesem marshmallow | amandel | aardbei | pistache ijs
– nagerecht –

 

Kaasselectie tussendoor:      15,-
Kaasselectie i.p.v. dessert: supplement    7,50

Extra tussengerecht i.p.v. dessert: supplement  5,-

 

 

Menu

2 gangen menu     40,-
3 gangen menu     48,-
4 gangen menu     59,-
5 gangen menu     69,-
6 gangen menu     79,-

 

 

 

 

 

Ronald Bellaart | Patron-Cuisinier