CHEFS SPECIAL MENU

 

 

GEMARINEERDE TONIJN
wakame | kerrie | komkommer | shii take
Marinated tuna – wakame | curry | cucumber | shii take

 

SNOEKBAARS
witlof | grove mosterd | topinamboer | krokant spek
Pike perch – chicory | mustard | Jerusalem artichoke | crispy bacon
– bij 5 gangen / at 5 courses –

 

KREEFT
gepofte paprika | sinaasappel | dragon | sesam kletskop
Lobster – paprika | orange | tarragon | sesame crisp
– bij 7 gangen / at 7 courses –

 

BLOEMKOOL & OLD AMSTERDAM
augurk | zilverui | hazelnoot
Cauliflower & Old Amsterdam – pickles | pickled onion | hazelnut

 

TAM KONIJN
paddenstoelen duxelle | kardemom | schuim van Champagne
Rabbit– mushroom duxelle | cardamom | Champagne sauce
– bij 6 gangen / at 6 courses –

 

 

KWARTEL
pompoen | bessen compote | gezouten bladerdeeg
Quail – pumpkin | berry compote | salted puff pastry
– hoofdgerecht / main dish –

 

PANNA COTTA VAN STERANIJS
gelei van Tia Maria | pure chocolade | roze peper | ijs van sinaasappel
Star anise panna cotta – Tia Maria gel | dark chocolate | pink pepper | orange sorbet

 

4 gangen menu  € 47,-
5 gangen menu  € 57,-
6 gangen menu  € 67,-
7 gangen menu  € 75,-

Kaas tussendoor € 10,-
Kaas i.p.v. zoet €  5,-

 

 

 

Ronald Bellaart | Patron-Cuisinier