CHEFS SPECIAL MENU

Geniet van een heerlijk 2-6 gangen menu.
Omdat wij uitsluitend werken met verse- en seizoensgebonden ingrediënten, kan het voorkomen dat iets niet voorradig is.

Wij serveren uitsluitend een menu; wij hebben geen à la carte kaart.

 

Uiteraard houden wij rekening met (aangegeven) allergieën/(di)eetwensen.

Houdt u niet van vis of juist niet van vlees? Dan hebben wij altijd een alternatief voorradig.

Eet u graag vegetarisch of veganistisch? Ook hier is de chef gespecialiseerd in. Graag horen wij dit minimaal 1 dag van tevoren zodat wij u een heerlijk menu kunnen serveren. Graag horen wij ook voor hoeveel gangen u zou willen gaan (dit i.v.m. de inkoop en de voorbereidingen).

 

MENU JANUARI/FEBRUARI 2023
t/m 11 februari

 

MET VALENTIJNSDAG HEBBEN WIJ EEN VALENTIJNSMENU
klik hier

 

 

MAKREEL
wortel | ansjovis | ras el hanout | komkommer
– voorgerecht –

 

GEVULDE BIET
appel | lavas | kerrie krokantje
– tussengerecht – bij 4 gangen –

 

KONIJN
topinamboer | pompoen | jus van steranijs
– tussengerecht – bij 6 gangen –

 

SNOEKBAARS
boerenkool | chorizo | vlees jus
– tussengerecht – bij 5 gangen –

 

DIAMANTHAAS
zwarte knoflook | bloemkool | pomme fondant | jus van kruidkoek
– hoofdgerecht –

 

CITROENTAARTJE
amaretto | pistache | pure chocolade | ijs van tonkabonen
– dessert –

 

Kaasselectie tussendoor:      15,-
Kaasselectie i.p.v. dessert: supplement    7,50

Menu zonder dessert/kaas : supplement  5,-

 

 

Menu

2 gangen menu     37,5
3 gangen menu     42,5
4 gangen menu     52,5
5 gangen menu     62,5
6 gangen menu     72,5

 

 

 

 

 

Ronald Bellaart | Patron-Cuisinier