CHEFS SPECIAL MENU

 

 

DUIVENBORST
salade van linzen | zoetzure radijs | appel | crème van augurk
Pigeon breast – lentil salad | radish | apple | pickle cream

 

MAKREEL TARTAAR
yuzu | bieten | wortel | zeekraal | rozemarijnkrokantje
Mackerel tartare – yuzu | beetroot | carrot | samphire | rosemary crisp

 

NORWEGIAN KING CRAB
Crusta Oceans
bloedsinaasappel | avocado | krokantje van sesam
Norwegian King Crab – blood orange | avocado | sesame crisp
– bij 8 gangen / at 8 courses –

 

ZEEDUIVEL & SLAKKEN
venkel | Pernod | krokante aardappel
Monkfish & Snails – fennel | Pernod | crispy potato
– bij 6 gangen / at 6 courses –

 

ZWEZERIK & GAMBA
tarte tatin van rode ui | pompoen | balsamico
Sweetbread & Gamba – red onion tarte tatin | pumpkin | balsamic
– bij 7 gangen / at 7 courses –

 

RUNDERENTRECÔTE & RUNDERWANG
tomaat | knolselderij | basilicum | jus van port
Sirloin & beef cheek – tomato | celeriac | basil | port jus
– hoofdgerecht / main dish –

 

KAASSELECTIE
vijgen-dadelbrood | appelstroop
Cheese selection – appel syrup | fig bread
– bij 5 gangen / at 5 courses –

 

MOUSSE VAN GEZOUTEN KARAMEL
gelei van cacao | granaatappel | crumble | tuille van kruidnagel | mango ijs
Salted caramel mousse – cocoa gel | pomegranate | crumble | clove tuille | mango ice cream

 

4 gangen menu  € 47,-
5 gangen menu  € 57,-
6 gangen menu  € 67,-
7 gangen menu  € 75,-
8 gangen menu  € 80,-

 

 

 

Ronald Bellaart | Patron-Cuisinier