CHEFS SPECIAL MENU

 

 

ZALMFOREL
diverse structuren van tomaat | venkel
Salmon trout – various preparations of tomato | fennel

 

KALFSMUIS & TONIJN
crème van tonijn | kerrie | raapstelen
Veal eye of round & tuna – tuna cream | curry | rapini
– bij 6 gangen / at 6 courses –

 

GESMOORDE COQUILLES
mango | roze peper | yuzu crème | asperge | sesamkrokantje
Braised scallops – mango | pink pepper | yuzu cream | asparagus | sesame crisp 

 

ZEEBAARS
Argentijnse gamba | pompoen | risotto | schuim van rozemarijn
Sea bass- Argentinian gamba | pumpkin | risotto | rosemary sauce
– bij 7 gangen / at 7 courses –

 

GEMARINEERDE EENDENLEVER
balsamico | framboos | rozemarijn krokantje | amandel
Marinated duckliver – balsamic | raspberry | rosemary crisp | almond
– bij 8 gangen / at 8 courses –

 

SPEENBIG
buikspek | maïs | aubergine | tuinbonen | jus van lavas
Suckling pig – pork belly | corn | egg plant | broad beans | jus of lovage herbs
– hoofdgerecht / main dish –

 

KAASSELECTIE
vijgen-dadelbrood | appelstroop
Cheese selection – appel syrup | fig bread
– bij 5 gangen / at 5 courses –

 

PANNA COTTA VAN SINAASAPPEL
sabayon van Frangelico | steranijs gelei | kruidnagel krokantje
Orange panna cotta – Frangelico sabayon | star anise gel | clove tuille

 

4 gangen menu  € 47,-
5 gangen menu  € 57,-
6 gangen menu  € 67,-
7 gangen menu  € 75,-
8 gangen menu  € 80,-

 

 

 

Ronald Bellaart | Patron-Cuisinier