CHEFS SPECIAL MENU

Geniet van een heerlijk 2-6 gangen menu.
Omdat wij uitsluitend werken met verse- en seizoensgebonden ingrediënten, kan het voorkomen dat iets niet voorradig is.

 

Uiteraard houden wij rekening met (aangegeven) allergieën/(di)eetwensen.

 

MENU OKTOBER/NOVEMBER  2021
(vanaf 28 oktober)

 

ZEEBAARS TARTAAR
gerookte schorseneren | radijs | kastanje crème
– voorgerecht –

 

DRAGON POLENTA
zeekraal | pastinaak | hazelnoot | bundelzwam
– tussengerecht – bij 4 gangen –

 

SNOEKBAARS
aardappelpuree | truffel | pompoen | kreeftensaus
– tussengerecht – bij 5 gangen –

 

KWARTEL
bloemkool | walnoot | komijn
– tussengerecht – bij 6 gangen –

 

WILDZWIJNRUG
spruiten tarte tatin | krokante parmezaan | paddenstoelen | jus van kaneel
– hoofdgerecht –

 

KARAMEL MOUSSE
limoen tapioca | cacao krokantje | ijs van stoofpeer
– dessert –

 

Kaasselectie tussendoor:     € 15,-
Kaasselectie i.p.v. dessert:     € 7,50

 

 

Menu

2 gangen menu     € 35,-
3 gangen menu     € 40,-
4 gangen menu     € 50,-
5 gangen menu     € 60,-
6 gangen menu     € 70,-

 

 

 

 

 

Ronald Bellaart | Patron-Cuisinier