CHEFS SPECIAL MENU
Geniet van een heerlijk 2-6 gangen menu.
Omdat wij uitsluitend werken met verse- en seizoensgebonden ingrediënten, kan het voorkomen dat iets niet voorradig is.
Wij serveren uitsluitend een menu; wij hebben geen à la carte kaart.
Uiteraard houden wij rekening met (aangegeven) allergieën/(di)eetwensen.
Houdt u niet van vis of juist niet van vlees? Dan hebben wij altijd een alternatief voorradig.
Eet u graag vegetarisch of veganistisch? Ook hier is de chef gespecialiseerd in. Graag horen wij dit minimaal 1 dag van tevoren zodat wij u een heerlijk menu kunnen serveren. Graag horen wij ook voor hoeveel gangen u zou willen gaan (dit i.v.m. de inkoop en de voorbereidingen).
MENU AUGUSTUS/SEPTEMBER 2023
Vanaf 22 augustus
ZEEBAARS TARTAAR
biet uit eigen tuin | krokante aardappel | saliecrème
– voorgerecht –
BUIKSPEK & TONIJN
appel | venkel | tonijnmayonaise
– tussengerecht – bij 5 gangen-
HEILBOT
orzo | eekhoorntjesbrood | aubergine | walnoot
– tussengerecht – bij 6 gangen –
MILLE FEUILLE
groene asperge | truffel | bundelzwam | sperziebonen | hazelnoot
– tussengerecht – bij 4 gangen –
DIAMANTHAAS
aardappelgratin | gestoofde ossobuco | bloemkool mousseline | rozemarijn jus
– hoofdgerecht –
LAVENDEL MOUSSE
crispy witte chocolade | zomerfruit | Licor 43 gelei
– nagerecht –
Kaasselectie tussendoor: 15,-
Kaasselectie i.p.v. dessert: supplement 7,50
Menu zonder dessert/kaas : supplement 5,-
Menu
2 gangen menu 39,5
3 gangen menu 45,-
4 gangen menu 55,-
5 gangen menu 65,-
6 gangen menu 75,-
Ronald Bellaart | Patron-Cuisinier