CHEFS SPECIAL MENU

 

 

DUNGESNEDEN DORADE
citrus | pastinaak | komkommer | truffelcrème
Sea bream – citrus | parsnip | cucumber | truffle cream

 

GAMBA & BUIKSPEK
samai gelei | witlof | dashi crème
Gamba & pork belly – sambai gel | chicory | dashi cream
– bij 5 gangen / at 5 courses –

 

EENDENLEVER & PALING
kerriecrème | zuurdesem | vijgen
Foie gras & eel- curry cream | sourdough | figs
– bij 6 gangen / at 6 courses –

 

GESMOORDE COQUILLE
rode biet | papaya | yoghurt | sesam
Braised scallops- beetroot | papaya | yoghurt | sesame
– bij 7 gangen / at 7 courses –

 

TARTE TATIN VAN UI
bosui in kataifi | Champagne schuim | appel in balsamico
Onion tarte tatin– spring onion in kataifi | Champagne foam | apple in balsamic 

 

 

DIAMANTHAAS | WANG | TONG
mousseline van truffelaardappel | macadamia | jus van citroentijm
Shoulder tender | cheeck | tongue- vitelotte potato mousseline | macadamia | lemon thyme jus
– hoofdgerecht / main dish –

 

VANILLE MACARON
kersencrème | gelei van Licor 43 | mandarijn | mango sorbet
Vanilla macaron- cherry cream | Licor 43 gel | tangerine | mango sorbet

 

4 gangen menu  € 47,-
5 gangen menu  € 57,-
6 gangen menu  € 67,-
7 gangen menu  € 75,-

Kaas tussendoor € 10,-
Kaas i.p.v. zoet €  5,-

 

 

 

Ronald Bellaart | Patron-Cuisinier