CHEFS SPECIAL MENU
Geniet van een heerlijk 2-6 gangen menu.
Omdat wij uitsluitend werken met verse- en seizoensgebonden ingrediënten, kan het voorkomen dat iets niet voorradig is.
Wij serveren uitsluitend een menu; wij hebben geen à la carte kaart.
Uiteraard houden wij rekening met (aangegeven) allergieën/(di)eetwensen.
Houdt u niet van vis of juist niet van vlees? Dan hebben wij altijd een alternatief voorradig.
Eet u graag vegetarisch of veganistisch? Ook hier is de chef gespecialiseerd in. Graag horen wij dit minimaal 1 dag van tevoren zodat wij u een heerlijk menu kunnen serveren. Graag horen wij ook voor hoeveel gangen u zou willen gaan (dit i.v.m. de inkoop en de voorbereidingen).
Op 1 juni bestaan wij 10 jaar!
Daarom serveren wij de hele maand juni een jubileummenu. Dit menu bestaat uit de lekkerste, leukste en meest bijgebleven gerechten; gekozen door onze gasten!
JUBILEUM MENU JUNI 2023
vanaf 30 mei
FETA MOUSSE
aardbei | cashewnoten | komkommer | zwarte olijf | gekoelde heldere tomatenbouillon
– voorgerecht –
GESMOORDE COQUILLES
mango | roze peper | yoghurt | witte peper | sesam kletskop | groene asperge
– tussengerecht – bij 5 gangen-
PALING & BUIKSPEK
buikspek | palingcrème | gerookte paling | pistache | truffel
– tussengerecht – bij 6 gangen –
ROTSBAARS
parelgort | basilicum | wortel | shiitake | Dashi saus
– tussengerecht – bij 4 gangen –
‘DRONKEN EEND’
eendenborst in Madeira | groenten pasteitje | courgette | rillette | mais | Madeira jus
– hoofdgerecht –
CHURROS & TALEGGIO
gesuikerde churros | Taleggio kaas | noten cross | aceto balsamico
– nagerecht – zoet/hartig –
Of
LOSSE TIRAMISU
witte chocolade | mascarpone | framboos | cacao | espresso | Tia Maria | lange vingers
– nagerecht – zoet –
Kaasselectie tussendoor: 15,-
Kaasselectie i.p.v. dessert: supplement 7,50
Menu zonder dessert/kaas : supplement 5,-
Menu
2 gangen menu 39,5
3 gangen menu 45,-
4 gangen menu 55,-
5 gangen menu 65,-
6 gangen menu 75,-
Ronald Bellaart | Patron-Cuisinier