CHEFS SPECIAL MENU
Geniet van een heerlijk 2-6 gangen menu.
Omdat wij uitsluitend werken met verse- en seizoensgebonden ingrediënten, kan het voorkomen dat iets niet voorradig is.
Wij serveren uitsluitend een menu; wij hebben geen à la carte kaart.
Uiteraard houden wij rekening met (aangegeven) allergieën/(di)eetwensen.
Houdt u niet van vis of juist niet van vlees? Dan hebben wij altijd een alternatief voorradig.
Eet u graag vegetarisch of veganistisch? Ook hier is de chef gespecialiseerd in. Graag horen wij dit minimaal 1 dag van tevoren zodat wij u een heerlijk menu kunnen serveren. Graag horen wij ook voor hoeveel gangen u zou willen gaan (dit i.v.m. de inkoop en de voorbereidingen).
MENU SEPTEMBER/OKTOBER 2024
(vanaf 18 september)
KONINGSBAARS
yuzu crème | rode ui | bleekselderij | rozemarijn krokantje
– voorgerecht –
POMPOEN & CANTHAREL
truffel | zilverui | walnoot
– tussengerecht – bij 4 gangen-
GRIET FILET
hutspot | ras el hanout | sinaasappel
– tussengerecht – bij 5 gangen-
TERRINE VAN EEND
eendenbout & lever | sherry | pastinaak | amandel
– tussengerecht – bij 6 gangen –
HERT & STOOF
witlof | appel | prei mousseline | groenten pasteitje | esdoorn jus
– hoofdgerecht –
PANNA COTTA VAN BRAAM
bramencake | crème van gezouten amandel | groene appel | karamelijs
– nagerecht –
Kaasselectie tussendoor: 15,-
Kaasselectie i.p.v. dessert: supplement 7,50
Extra tussengerecht i.p.v. dessert: supplement 5,-
Menu
2 gangen menu 40,-
3 gangen menu 48,-
4 gangen menu 59,-
5 gangen menu 69,-
6 gangen menu 79,-
Ronald Bellaart | Patron-Cuisinier