CHEFS SPECIAL MENU
Geniet van een heerlijk 2-6 gangen menu.
Omdat wij uitsluitend werken met verse- en seizoensgebonden ingrediënten, kan het voorkomen dat iets niet voorradig is.
Wij serveren uitsluitend een menu; wij hebben geen à la carte kaart.
Uiteraard houden wij rekening met (aangegeven) allergieën/(di)eetwensen.
Houdt u niet van vis of juist niet van vlees? Dan hebben wij altijd een alternatief voorradig.
Eet u graag vegetarisch of veganistisch? Ook hier is de chef gespecialiseerd in. Graag horen wij dit minimaal 1 dag van tevoren zodat wij u een heerlijk menu kunnen serveren. Graag horen wij ook voor hoeveel gangen u zou willen gaan (dit i.v.m. de inkoop en de voorbereidingen).
MENU JANUARI/FEBRUARI 2023
t/m 11 februari
MET VALENTIJNSDAG HEBBEN WIJ EEN VALENTIJNSMENU
klik hier
MAKREEL
wortel | ansjovis | ras el hanout | komkommer
– voorgerecht –
GEVULDE BIET
appel | lavas | kerrie krokantje
– tussengerecht – bij 4 gangen –
KONIJN
topinamboer | pompoen | jus van steranijs
– tussengerecht – bij 6 gangen –
SNOEKBAARS
boerenkool | chorizo | vlees jus
– tussengerecht – bij 5 gangen –
DIAMANTHAAS
zwarte knoflook | bloemkool | pomme fondant | jus van kruidkoek
– hoofdgerecht –
CITROENTAARTJE
amaretto | pistache | pure chocolade | ijs van tonkabonen
– dessert –
Kaasselectie tussendoor: 15,-
Kaasselectie i.p.v. dessert: supplement 7,50
Menu zonder dessert/kaas : supplement 5,-
Menu
2 gangen menu 37,5
3 gangen menu 42,5
4 gangen menu 52,5
5 gangen menu 62,5
6 gangen menu 72,5
Ronald Bellaart | Patron-Cuisinier