historie 1historie 2

HEREN SPYKER TAKE AWAY

Helaas sluiten wij wederom verplicht het restaurant voor diner maar geen zorgen!
Breng de Heren Spyker Experience naar u thuis. Met opties van een dinerbox en diverse soepen brengt u een prachtig diner naar huis.

 

Dinerboxen:

Een 3 gangen menu in een box. Alle producten zijn voorgegaard en voorbereid en hoeven alleen nog maar afgemaakt te worden. U staat maximaal 10 minuten in de keuken en zo tovert u een heerlijk diner op tafel. Er zit een duidelijke beschrijving bij zodat iedereen een prachtig gerecht zou kunnen verzorgen.

Het menu van de dinerbox wordt elke dinsdag gepubliceerd. Af halen kan op vrijdag en zaterdag.

Afhalen op  vrijdag: Bestel vóór donderdag 17.00 uur.
Afhalen op zaterdag: Bestel vóór vrijdag 17.oo uur.

Een 3 gangen dinerbox kost € 35,- en kan op verschillende manieren uitgebreid worden:
– Een extra tussengerecht (€ 7,50).
– Een kaasplankje (€ 12,50)
– Een 3 gangen wijnarrangement (€ 22,50)
– Kaartwijnen tegen korting.

 

DINERBOX MENU 30-31 OKTOBER

HUISGEROOKTE ZALM
mango | canape met parmezaan | parelcouscous | limoencrème

SCHAALDIEREN BOUILLON
venkel | aardappel
(optioneel bij te bestellen)

WILDZWIJNNEK
zuurkool | aardappelpuree | prei | gebrande bundelzwam | bloemkool in komijn | jus van kastanje

KAASSELECTIE
(optioneel bij te bestellen)

SINAASAPPEL PANNA COTTA
brownie | crumble | witte chocoladecrème

 

Soepen:

Makkelijker kan het bijna niet. De soepen zijn op te halen en makkelijk thuis te verwarmen.
De soepen kunnen opgehaald worden op donderdag, vrijdag en zaterdag en dienen 1 dag van tevoren besteld te worden vóór 17.00 uur.

U heeft een keuze uit:
Langoustinebouillon
Pompoen-kastanjesoep
Bospaddenstoelensoep
€ 7,50 p.p.

MENUKAART

 

 

Wij hebben een keuze uit 2 menu’s:

CHEFS SPECIAL MENU

CHEFS CHOICE MENU

 

 

Voor de kleine trek of voor bij het aperitief

Dungesneden Serranoham                                         50 gr.  € 5,50

Gebakken slakken – knoflook – toast                            6 st.  € 5,00

 

 

 

Alle gerechten zijn ook los te bestellen:

 

Voorgerechten & tussengerechten

Keuze uit het menu                                                                   € 16,-

 

Hoofdgerechten

Keuze uit het menu                                                                   € 27,-

 

Nagerechten

Keuze uit het menu                                                                   € 10,-
Kaasselectie                                                                              € 15,-

 

 

Ronald Bellaart | Patron-Cuisinier