historie 1historie 2

 KERSTMENU 2017

5-8 gangen

ZALMTARTAAR

komkommer-wasabi gelei | zoetzure komkommer | schuim van Champagne | kruidenkrokantje
-Bij 6 gangen-

 

DUNGESNEDEN WILDZWIJN

zachtgegaarde wildzwijnnek | truffelmadeleine | verse truffel | krokante schorseneer

 

GESMOORDE COQUILLES

saus van eekhoorntjesbrood | venkel | cantharellen | aardappelkrokant

 

WILDE EEND

witlof tarte tatin | topinamboer mousseline | panna cotta van wilde spinazie | eendenlevercrème
-Bij 8 gangen-

 

ZACHTGEGAARDE ROODBAARS

gevulde courgette | gerookte aubergine | geroosterde groene asperge | schuim van kreeft
-Bij 7 gangen-

 

HAZENRUG

zuurkool | King Bolete | kastanje | pompoen | hazenjus

 

KAASSELECTIE VAN ‘BOURGONDISCH LIFESTYLE’

abrikozencompote | vijgen-dadelbrood

 

CHIBOUST VAN KERSEN

gelei van speculaas | cacao krokantje | amaretto karamel

 

 

prijzen:

5 gangen € 55,-              5 gangen wijnarrangement € 29,-
6 gangen € 65,-              6 gangen wijnarrangement € 34,-
7 gangen € 75,-              7 gangen wijnarrangement € 39,-
8 gangen € 85,-              8 gangen wijnarrangement € 44,-

Heeft u een allergie of (di)eetwens? Laat het ons weten!

CHEFS SPECIAL MENU

4 gangen menu, samengesteld uit de favoriete gerechten van de chef:

 

€49,-

 

GESMOORDE COQUILLES

papaja | dragon | yuzy | ras el hanout

 

HAZENRUG

aardappelmousseline | zuurkool | pompoen  | hazenjus

 

GESUIKERDE CHURROS

Taleggio kaas | notencress | 12,5 jaar gerijpte aceto balsamico

 

PANNA COTTA VAN BRAAM

amandelcrème | chocoladeschots | blauwe bes

 

 

Voor gezelschappen vanaf 8 personen serveren wij uitsluitend een afgesproken menu.

 

Ronald Bellaart | Patron-Cuisinier