historie 1historie 2

DINER BOX

Bestel een dinerbox voor een heerlijk 3 gangen menu.

Alles wordt voorgemaakt en hoeft thuis alleen nog afgemaakt te worden.
De box kost € 32,50 p.p. en bevat alle ingrediënten voor een heerlijk 3 gangen menu inclusief instructies.
Optioneel is er brood met Neolea olijfolie en huisgemaakte truffelboter bij te bestellen voor € 3,50 , een heerlijke fles wijn met 25% korting op de kaartprijs óf een bijpassend wijnarrangement voor € 22,50 p.p.

Bestel vóór vrijdag  16.00 uur en haal de box op in het restaurant op zaterdag tussen 15.00 en 17.00 uur.
Bestellen kan via WhatsApp 0650876594. Na ontvangst krijgt u een Rabobank betaalverzoek.

 

Menu 30 mei:

 

ZEEBAARS TARTAAR & SERRANOHAM
kaasvlinder | gemarineerde radijs | crème van rozemarijn

 

ROULEAU VAN BOERDERIJHOENDER
gevuld met truffel en doperwten | polenta van groene kruiden | gestoomde bloemkool | saus van Hoisin

 

SOEPJE VAN AARDBEI & CHAMPAGNE
witte chocoladecrisp | verse aardbei | pistache

 

 

BUBBELS & BITES

Lieve gasten van Heren Spyker,

Met pijn in ons hart zijn onze deuren tot nader order gesloten.
Voor alsnog gaan wij niet bezorgen, dit heeft met meerdere factoren te maken.

Wél hebben wij een BUBBELS & BITES voucher.
Bij inlevering van deze voucher krijgt u, voorafgaand aan uw diner, een bruisend aperitief inclusief diverse aperitiefhapjes. De voucher kost €25,- en is geldig voor 2 personen.
U kunt meerdere vouchers per avond inleveren.

Wilt u de voucher bestellen? Stuur ons dan een berichtje via Facebook of Instagram, een email (info@herenspyker.nl) of een whatsappje (0650876594). Vermeld hierbij uw mobiele telefoonnummer + emailadres en hoeveel vouchers u wilt bestellen. U ontvangt dan via whatsapp een Rabobank betaalverzoek. Zodra wij deze ontvangen hebbe, ontvangt u de voucher(s) per email.

Pas goed op elkaar en hopelijk kunnen wij u snel weer ontvangen bij restaurant Heren Spyker.

MENUKAART

 

 

Wij hebben een keuze uit 2 menu’s:

CHEFS SPECIAL MENU

CHEFS CHOICE MENU

 

LUNCH

 

 

Voor de kleine trek of voor bij het aperitief

Dungesneden Serranoham                                         50 gr.  € 5,50

Gebakken slakken – knoflook – toast                            6 st.  € 5,00

 

 

 

Alle gerechten zijn ook los te bestellen:

 

Voorgerechten & tussengerechten

Keuze uit het menu                                                                   € 16,-

 

Hoofdgerechten

Keuze uit het menu                                                                   € 27,-

 

Nagerechten

Keuze uit het menu                                                                   € 10,-

 

 

Ronald Bellaart | Patron-Cuisinier