historie 1historie 2

CHEFS SPECIAL MENU

 

 

TONIJN & BUIKSPEK
Dashi gel | sambai bouillon | aardappel chips | radijs
Tuna & pork belly – Dashi gel | sambai broth | potato crisps | radish
– bij 6 gangen / at 6 courses –

 

PULPO
Parmezaan | eekhoorntjesbrood | hazelnoot
Pulpo – Parmesan | cepes | hazelnut
– bij 7 gangen / at 7 courses –

 

DUNGESNEDEN WILDE GANS
sinaasappel | kardemom crème | rode biet
Wild goose – orange | cardamom cream | beetroot

 

SNOEKBAARS
groene asperge | gelei van groene asperge | yoghurt hangop
Pike perch – green asparagus | green asparagus gel | yoghurt curd

RODE MUL
mosterd polenta | kokkels | kerriecrème | prei fondant
Red mullet – mustard polenta | cockles | curry cream | leek
– bij 8 gangen / at 8 courses –

 

HAZENRUG & HAZENSTOOF
pompoen | aardappel gratin | jus van gepofte knoflook
Saddle of hare & stewed hare – pumpkin | potato gratin | puffed garlic jus
– hoofdgerecht / main dish –

 

KAASSELECTIE
vijgen-dadelbrood | appelstroop
Cheese selection – appel syrup | fig bread
– bij 5 gangen / at 5 courses –

 

PANNA COTTA VAN CACAO
kersencake | honing karamel | crumble
Cocoa panna cotta – cherry cake | honey caramel | crumble

 

4 gangen menu  € 47,-
5 gangen menu  € 57,-
6 gangen menu  € 67,-
7 gangen menu  € 75,-
8 gangen menu  € 80,-

CHEFS CHOICE MENU

3 gangen keuzemenu

 

€37,-

 

GEMARINEERDE TONIJN
Dashi gel | sambai bouillon | aardappel chips | radijs
Marinated tuna – Dashi gel | sambai broth | potato crisps | radish

Of

STEAK TARTARE
60 graden eidooier | mosterdcrème | pastinaak chips
Steak tartare – 60 degrees egg yolk | mustard cream | parsnip crisps

Of

BONBON VAN EEKHOORNTJESBROOD
schuim van Parmezaan | gekarameliseerde hazelnoot | krokante Parmezaan
Cepes bonbon – Parmesan foam | caramelised hazelnut | crispy Parmesan

 

 

***

ZACHTGEGAARDE SNOEKBAARS
groene asperge | prei fondant | pastinaak mousseline | aardappel gratin | saus van kardemom
Pike perch – green asparagus | leek | parsnip mousseline | potato gratin | cardamom sauce

Of

WILDE EEND
zuurkool | gegrilde King Bolete | Hasselback aardappel | jus van kruidnagel
Wild duck – sauerkraut | grilled King Bolete | Hasselback potato | cloves jus

Of

MOSTERD POLENTA
zuurkool | gegrilde King Bolete | prei fondant | kardemom saus
Mustard polenta – sauerkraut | grilled King Bolete | leek | cardemom sauce

 

***

 

GESUIKERDE CHURROS
Taleggio kaas | noten cress | 12,5 jaar gerijpte aceto balsamico
Sugared churros – Taleggio cheese | nut blossom | 12,5 riped balsamic

Of

TARTE TATIN VAN JONAGOLD
honing karamel | vanille ijs
Jonagold tarte tatin – honey caramel | vanilla ice cream

 

 

 

 

 

 

Ronald Bellaart | Patron-Cuisinier