historie 1historie 2

KERST 2018

Met kerst serveren wij een 5-8 gangen menu.

Beide kerstdagen zijn wij geopend voor lunch en diner.

 

kerstmenu 2018

 

GEMARINEERDE TONIJN
zoetzure wortel | gemarineerde tomaat | gelei van pittige tomaat | krokante aardappel

ROULEAU VAN BUIKSPEK EN PALING
zachtgegaard buikspek | gerookte paling | palingcrème | pistache
– bij 6 gangen –

GESMOORDE COQUILLES
saus van eekhoorntjesbrood | krokante schorseneren | gemarineerde schorseneren
– bij 7 gangen –

SNOEKBAARS
boerenkool | truffelrookworst | krokant spek | jus van rookworst

TERRINE VAN EENDENBOUT EN EENDENLEVER
rode ui tarte tatin | vinaigrette van bosui | prei bonbon | gelei van rode biet | gegrilde king bolete
– bij 8 gangen –

HAZENRUG & HAZENSTOOF
hasselback aardappel | rode kool | parels van rode kool | jus van gepofte knoflook

KAASSELECTIE
vijgen-dadelbrood | appelstroop

PANNA COTTA VAN CHOCOLADE
kersencake | gemarineerde kersen | vanillecrème | kersengelei

 

5 gangen kerstmenu € 56,-
6 gangen kerstmenu € 66,-
7 gangen kerstmenu € 76,-
8 gangen kerstmenu € 86,-

CHEFS CHOICE MENU

3 gangen keuzemenu

 

€37,-

 

GESMOORDE COQUILLES

topinamboer mousseline | walnoot | appel | topinamboer chips

Of

STEAK TARTARE

gerookte eidooier | mosterdcrème | pastinaak chips

 

***

 

SNOEKBAARS

paling | gelakte wortel | wortel polenta | schuim van steranijs en laurier

Of

HERTENBOUT

hasselback | witlof | pastinaak | gekarameliseerde appel  | jus van morille

 

***

 

GESUIKERDE CHURROS

Taleggio kaas | notencress | 12,5 jaar gerijpte aceto balsamico

Of

WARM LOPEND CHOCOLADETAARTJE

appel | framboos | steranijscrème

 

 

Voor gezelschappen vanaf 8 personen serveren wij uitsluitend een afgesproken menu.

 

Ronald Bellaart | Patron-Cuisinier