historie 1historie 2

PAASBRUNCH

Bestel een heerlijke paasbrunch bij Heren Spyker

Het onderstaande is inbegrepen:
– Truffel ossenworst
– Kaas
– Huisgemaakte eiersalade
– Serranoham
– Gerookte zalm
– Diverse broodjes
– Verse jus d’orange

De paasbrunch kost €15,- p.p. en te bestellen vanaf 2 personen.
Voor vrijdag 10 april 16.00 uur besteld, zondag 12 april geleverd tussen 9.00 – 12.00 uur.
Contactloze levering. Via Whatsapp krijgt u een Rabobank betaalverzoek.
Bestellen kan via Whatsapp 06 508 765 94

BUBBELS & BITES

Lieve gasten van Heren Spyker,

Met pijn in ons hart zijn onze deuren tot 6 april gesloten.
Voor alsnog gaan wij niet bezorgen, dit heeft met meerdere factoren te maken.

Wél hebben wij een BUBBELS & BITES voucher.
Bij inlevering van deze voucher krijgt u, voorafgaand aan uw diner, een bruisend aperitief inclusief diverse aperitiefhapjes. De voucher kost €25,- en is geldig voor 2 personen.
U kunt meerdere vouchers per avond inleveren.

Wilt u de voucher bestellen? Stuur ons dan een berichtje via Facebook of Instagram, een email (info@herenspyker.nl) of een whatsappje (0650876594). Vermeld hierbij uw mobiele telefoonnummer + emailadres en hoeveel vouchers u wilt bestellen. U ontvangt dan via whatsapp een Rabobank betaalverzoek. Zodra wij deze ontvangen hebbe, ontvangt u de voucher(s) per email.

Pas goed op elkaar en hopelijk kunnen wij u snel weer ontvangen bij restaurant Heren Spyker.

MENUKAART

 

 

Wij hebben een keuze uit 2 menu’s:

CHEFS SPECIAL MENU

CHEFS CHOICE MENU

 

 

Voor de kleine trek of voor bij het aperitief

Dungesneden Serranoham                                         50 gr.  € 5,50

Gebakken slakken – knoflook – toast                            6 st.  € 5,00

 

 

 

Alle gerechten zijn ook los te bestellen:

 

Voorgerechten & tussengerechten

Keuze uit het menu                                                                   € 16,-

 

Hoofdgerechten

Keuze uit het menu                                                                   € 27,-

 

Nagerechten

Keuze uit het menu                                                                   € 10,-
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ronald Bellaart | Patron-Cuisinier