KERST 2024

 

WIJ ZIJN BEIDE KERSTDAGEN GEOPEND VOOR LUNCH EN DINER!
Lunch: 12.00 – 16.00

Diner: 18.30 – 00.00

 

LUNCH

Voor de lunch zijn wij geopend van 12.00 tot 16.00 uur. I.v.m. de opbouw voor het diner gaat het restaurant dicht tussen 16.00 en 18.30.
Voor de lunch serveren wij een heerlijk 4 gangen menu waarbij wij uiteraard rekening houden met (aangegeven) allergieën/(di)eetwensen. Wilt u liever met de lunch voor het 5- of 6 gangen menu gaan? Dit is mogelijk. Graag attenderen wij u wel op onze sluitingstijd van 16.00 uur.
Bent u een echte kaasliefhebber? Het is menu is ook uit te breiden met kaas (+15,-) of de kaas is in te wisselen voor het dessert (+7,50).

Bij het menu is het mogelijk om een wijnarrangement of proefarrangement (halve glazen) te bestellen.

 

LUNCH MENU*

COQUILLE & BUIKSPEK
kaviaar | groene asperge | rode biet | yuzucrème | parmezaan

GEROOKTE EEND
pompoen | vanille | pastinaak | sesam kletskop

HAZENRUG & HAZENPEPER
topinambour mousseline | groenten pasteitje | esdoorn jus

SPECULAAS PANNA COTTA
steranijs marshmallow | tuille | cacao crumble | gelei van Licor 43 | ijs van kers

70,-

In het menu houden wij rekening met aangegeven allergieën of eetwensen; deze kunnen aangegeven worden t/m 22 december. Na deze tijd kunnen wij geen aanpassingen meer maken in het menu.

*Aangezien wij uitsluitend met verse producten werken, kan het zijn dat er iets niet voorradig is. Uiteraard zorgen wij dan voor een passend alternatief.

 

 

DINER

Voor het diner zijn wij geopend van 18.30 tot 00.00 uur.
Wij serveren een heerlijk 6 gangen menu waarbij wij uiteraard rekening houden met (aangegeven) allergieën/(di)eetwensen.
Bent u een echte kaasliefhebber? Het is menu is ook uit te breiden met kaas (+15,-) of de kaas is in te wisselen voor het dessert (+7,50).

Bij het menu is het mogelijk om een wijnarrangement of proefarrangement (halve glazen) te bestellen.

 

 

DINER MENU*

COQUILLE & BUIKSPEK
kaviaar | groene asperge | rode biet | yuzucrème | parmezaan

RODE MUL & GAMBA
aubergine | tomaat | courgette | kerrieschuim

GEROOKTE EEND
pompoen | vanille | pastinaak | sesam kletskop

PADDENSTOEL & KASTANJE
hollandaise | 63 graden eidooier | hazelnoot | truffel

HAZENRUG & HAZENPEPER
topinambour mousseline | groenten pasteitje | esdoorn jus

SPECULAAS PANNA COTTA
steranijs marshmallow | tuille | cacao crumble | gelei van Licor 43 | ijs van kers

90,-

 

In het menu houden wij rekening met aangegeven allergieën of eetwensen; deze kunnen aangegeven worden t/m 22 december. Na deze tijd kunnen wij geen aanpassingen meer maken in het menu.

*Aangezien wij uitsluitend met verse producten werken, kan het zijn dat er iets niet voorradig is. Uiteraard zorgen wij dan voor een passend alternatief.