CHEFS SPECIAL MENU
Geniet van een heerlijk 2-6 gangen menu.
Omdat wij uitsluitend werken met verse- en seizoensgebonden ingrediënten, kan het voorkomen dat iets niet voorradig is.
Wij serveren uitsluitend een menu; wij hebben geen à la carte kaart.
Uiteraard houden wij rekening met (aangegeven) allergieën/(di)eetwensen.
Houdt u niet van vis of juist niet van vlees? Dan hebben wij altijd een alternatief voorradig.
Eet u graag vegetarisch of veganistisch? Ook hier is de chef gespecialiseerd in. Graag horen wij dit minimaal 1 dag van tevoren zodat wij u een heerlijk menu kunnen serveren. Graag horen wij ook voor hoeveel gangen u zou willen gaan (dit i.v.m. de inkoop en de voorbereidingen).
MENU JANUARI/FEBRUARI 2025
(vanaf 09 januari)
Bij een keuze voor minder dan 6 gangen, mag u zelf kiezen welk gerecht u wilt weglaten.
MAKREEL TARTAAR
couscous | Amsterdams zuur | schuim van komkommer | tomaat
– voor-/tussengerecht –
KALF – PINCANHA & TONG
ananas | rode peper | gedroogde quinoa | geitenkaascrème
– voor-/tussengerecht –
COQUILLE
kaviaar | hazelnoot | bloemkool | zwarte knoflook
– voor-/tussengerecht –
GEROOKTE BRANDADE
La Ratte aardappel | bosui | spinazie | wortel | appel
– voor-/tussengerecht –
GELAKTE RUNDERSUKADE
rode kool | pastinaak | gratin | jus van kruidnagel
– hoofdgerecht –
MOUSSE VAN MANGO
limoen hangop | tapioca | nougatine | pure chocolade
– nagerecht –
Kaasselectie tussendoor: 15,-
Kaasselectie i.p.v. dessert: supplement 7,50
Extra tussengerecht i.p.v. dessert: supplement 5,-
Menu
2 gangen menu 42,-
3 gangen menu 50,-
4 gangen menu 60,-
5 gangen menu 70,-
6 gangen menu 80,-
Ronald Bellaart | Patron-Cuisinier