CHEFS SPECIAL MENU

Geniet van een heerlijk 2-6 gangen menu.
Omdat wij uitsluitend werken met verse- en seizoensgebonden ingrediënten, kan het voorkomen dat iets niet voorradig is.

Wij serveren uitsluitend een menu; wij hebben geen à la carte kaart.

 

Uiteraard houden wij rekening met (aangegeven) allergieën/(di)eetwensen.

Houdt u niet van vis of juist niet van vlees? Dan hebben wij altijd een alternatief voorradig.

Eet u graag vegetarisch of veganistisch? Ook hier is de chef gespecialiseerd in. Graag horen wij dit minimaal 1 dag van tevoren zodat wij u een heerlijk menu kunnen serveren. Graag horen wij ook voor hoeveel gangen u zou willen gaan (dit i.v.m. de inkoop en de voorbereidingen).

MENU  JANUARI/FEBRUARI 2025
(vanaf 09 januari)

Bij een keuze voor minder dan 6 gangen, mag u zelf kiezen welk gerecht u wilt weglaten.

 

MAKREEL TARTAAR
couscous | Amsterdams zuur | schuim van komkommer | tomaat
– voor-/tussengerecht –

 

KALF – PINCANHA & TONG
ananas | rode peper | gedroogde quinoa | geitenkaascrème
– voor-/tussengerecht –

 

COQUILLE
kaviaar | hazelnoot | bloemkool | zwarte knoflook
– voor-/tussengerecht –

 

GEROOKTE BRANDADE
La Ratte aardappel | bosui | spinazie | wortel | appel
– voor-/tussengerecht –

 

GELAKTE RUNDERSUKADE
rode kool | pastinaak | gratin | jus van kruidnagel
– hoofdgerecht –

 

MOUSSE VAN MANGO
limoen hangop | tapioca | nougatine | pure chocolade
– nagerecht –

 

Kaasselectie tussendoor:      15,-
Kaasselectie i.p.v. dessert: supplement    7,50

Extra tussengerecht i.p.v. dessert: supplement  5,-

 

 

Menu

2 gangen menu     42,-
3 gangen menu     50,-
4 gangen menu     60,-
5 gangen menu     70,-
6 gangen menu     80,-

 

 

 

 

 

Ronald Bellaart | Patron-Cuisinier