CHEFS SPECIAL MENU

Geniet van een heerlijk 2-6 gangen menu.
Omdat wij uitsluitend werken met verse- en seizoensgebonden ingrediënten, kan het voorkomen dat iets niet voorradig is.

Wij serveren uitsluitend een menu; wij hebben geen à la carte kaart.

 

Uiteraard houden wij rekening met (aangegeven) allergieën/(di)eetwensen.

Houdt u niet van vis of juist niet van vlees? Dan hebben wij altijd een alternatief voorradig.

Eet u graag vegetarisch of veganistisch? Ook hier is de chef gespecialiseerd in. Graag horen wij dit minimaal 1 dag van tevoren zodat wij u een heerlijk menu kunnen serveren. Graag horen wij ook voor hoeveel gangen u zou willen gaan (dit i.v.m. de inkoop en de voorbereidingen).

MENU APRIL 2025


Bij een keuze voor minder dan 6 gangen, mag u zelf kiezen welk gerecht u wilt weglaten.

 

TARTAAR VAN GEROOKTE BAVETTE
Hollandse asperge | lavas | truffel
– voor-/tussengerecht –

 

COQUILLE
mango | groene asperge | yuzu | kletskop
– voor-/tussengerecht –

 

GNOCCHI VAN KOMIJN
bloemkool | mosterdsaus
– voor-/tussengerecht –

 

ROODBAARS
tuinbonen | balsamico | radijs
– voor-/tussengerecht –

 

KALF
aubergine | tomaat | Hasselback aardappel | kruidenjus
– hoofdgerecht –

 

GEBAKKEN ANANAS
witte chocolade mousse | dropcrème | pistache ijs
– nagerecht –

 

Kaasselectie tussendoor:      15,-
Kaasselectie i.p.v. dessert: supplement    7,50

Extra tussengerecht i.p.v. dessert: supplement  5,-

 

 

Menu

2 gangen menu     42,-
3 gangen menu     50,-
4 gangen menu     60,-
5 gangen menu     70,-
6 gangen menu     80,-

 

 

 

 

 

Ronald Bellaart | Patron-Cuisinier