CHEFS SPECIAL MENU

Geniet van een heerlijk 2-6 gangen menu.
Omdat wij uitsluitend werken met verse- en seizoensgebonden ingrediënten, kan het voorkomen dat iets niet voorradig is.

Wij serveren uitsluitend een menu; wij hebben geen à la carte kaart.

 

Uiteraard houden wij rekening met (aangegeven) allergieën/(di)eetwensen.

Houdt u niet van vis of juist niet van vlees? Dan hebben wij altijd een alternatief voorradig.

Eet u graag vegetarisch of veganistisch? Ook hier is de chef gespecialiseerd in. Graag horen wij dit minimaal 1 dag van tevoren zodat wij u een heerlijk menu kunnen serveren. Graag horen wij ook voor hoeveel gangen u zou willen gaan (dit i.v.m. de inkoop en de voorbereidingen).

MENU  FEBRUARI/MAART 2025
(vanaf 20  februari)

Bij een keuze voor minder dan 6 gangen, mag u zelf kiezen welk gerecht u wilt weglaten.

 

TONIJN
bloemkool | zwarte knoflook | kappertjes | wakame
– voor-/tussengerecht –

 

BIET & MANGO
avocado | kerriekoekje | saus van karnemelk
– voor-/tussengerecht –

 

PALING & BUIKSPEK
hazelnoot | broccoli | palingcrème
– voor-/tussengerecht –

 

RODE MUL & LANGOUSTINE
appel | knolselderij | wasabi crème
– voor-/tussengerecht –

 

DRONKEN EEND
polenta van tomaat en basilicum | mais mousseline | jus van port
– hoofdgerecht –

 

PANNA COTTA VAN KERS
crème van gezouten amandel | brownie | vanille ijs
– nagerecht –

 

Kaasselectie tussendoor:      15,-
Kaasselectie i.p.v. dessert: supplement    7,50

Extra tussengerecht i.p.v. dessert: supplement  5,-

 

 

Menu

2 gangen menu     42,-
3 gangen menu     50,-
4 gangen menu     60,-
5 gangen menu     70,-
6 gangen menu     80,-

 

 

 

 

 

Ronald Bellaart | Patron-Cuisinier