CHEFS SPECIAL MENU
Geniet van een heerlijk 2-6 gangen menu.
Omdat wij uitsluitend werken met verse- en seizoensgebonden ingrediënten, kan het voorkomen dat iets niet voorradig is.
Wij serveren uitsluitend een menu; wij hebben geen à la carte kaart.
Uiteraard houden wij rekening met (aangegeven) allergieën/(di)eetwensen.
Houdt u niet van vis of juist niet van vlees? Dan hebben wij altijd een alternatief voorradig.
Eet u graag vegetarisch of veganistisch? Ook hier is de chef gespecialiseerd in. Graag horen wij dit minimaal 1 dag van tevoren zodat wij u een heerlijk menu kunnen serveren. Graag horen wij ook voor hoeveel gangen u zou willen gaan (dit i.v.m. de inkoop en de voorbereidingen).
MENU NOVEMBER 2024
(vanaf 31 oktober)
PIETERMAN
gerookte pompoen | rettich | kletskop
– voorgerecht –
ROGVLEUGEL
parelgort | paddenstoelen | ponzu
– tussengerecht – bij 6 gangen-
FRICASSÉE
kastanje | groene asperge | courgette | bladerdeeg | truffel
– tussengerecht – bij 4 gangen-
WILDZWIJN
zuurkool | spinazie | knolselderij | jus van rookworst
– tussengerecht – bij 5 gangen –
DIAMANTHAAS
spruiten tarte tatin | topinamboer | peer | kerrie jus
– hoofdgerecht –
MOUSSE VAN KANEEL
gluhwein | mandarijn cremeux | witte chocolade | karamelijs
– nagerecht –
Kaasselectie tussendoor: 15,-
Kaasselectie i.p.v. dessert: supplement 7,50
Extra tussengerecht i.p.v. dessert: supplement 5,-
Menu
2 gangen menu 40,-
3 gangen menu 48,-
4 gangen menu 59,-
5 gangen menu 69,-
6 gangen menu 79,-
Ronald Bellaart | Patron-Cuisinier