CHEFS SPECIAL MENU
Geniet van een heerlijk 2-6 gangen menu.
Omdat wij uitsluitend werken met verse- en seizoensgebonden ingrediënten, kan het voorkomen dat iets niet voorradig is.
Wij serveren uitsluitend een menu; wij hebben geen à la carte kaart.
Uiteraard houden wij rekening met (aangegeven) allergieën/(di)eetwensen.
Houdt u niet van vis of juist niet van vlees? Dan hebben wij altijd een alternatief voorradig.
Eet u graag vegetarisch of veganistisch? Ook hier is de chef gespecialiseerd in. Graag horen wij dit minimaal 1 dag van tevoren zodat wij u een heerlijk menu kunnen serveren. Graag horen wij ook voor hoeveel gangen u zou willen gaan (dit i.v.m. de inkoop en de voorbereidingen).
MENU FEBRUARI/MAART 2025
(vanaf 20 februari)
Bij een keuze voor minder dan 6 gangen, mag u zelf kiezen welk gerecht u wilt weglaten.
TONIJN
bloemkool | zwarte knoflook | kappertjes | wakame
– voor-/tussengerecht –
BIET & MANGO
avocado | kerriekoekje | saus van karnemelk
– voor-/tussengerecht –
PALING & BUIKSPEK
hazelnoot | broccoli | palingcrème
– voor-/tussengerecht –
RODE MUL & LANGOUSTINE
appel | knolselderij | wasabi crème
– voor-/tussengerecht –
DRONKEN EEND
polenta van tomaat en basilicum | mais mousseline | jus van port
– hoofdgerecht –
PANNA COTTA VAN KERS
crème van gezouten amandel | brownie | vanille ijs
– nagerecht –
Kaasselectie tussendoor: 15,-
Kaasselectie i.p.v. dessert: supplement 7,50
Extra tussengerecht i.p.v. dessert: supplement 5,-
Menu
2 gangen menu 42,-
3 gangen menu 50,-
4 gangen menu 60,-
5 gangen menu 70,-
6 gangen menu 80,-
Ronald Bellaart | Patron-Cuisinier