KERST 2023

 

WIJ ZIJN KERSTAVOND GEOPEND VOOR DINER EN BEIDE KERSTDAGEN GEOPEND VOOR LUNCH EN DINER!
Lunch: 12.00 – 16.00

Diner: 18.30 – 00.00

 

Vanwege meerdere no-shows vorig jaar, ontvangen wij graag een aanbetaling van €25,- p.p.
Deze wordt verrekend in het menu op de dag zelf. In de 1,5 week voor kerst nemen wij nog contact met u op voor eventuele uitzonderingen en om de reservering nogmaals te bevestigen. Op dit moment zullen wij ook een betaalverzoek sturen voor de aanbetaling.

 

 

LUNCH

Voor de lunch zijn wij geopend van 12.00 tot 16.00 uur. I.v.m. de opbouw voor het diner gaat het restaurant dicht tussen 16.00 en 18.30.
Voor de lunch serveren wij een heerlijk 4 gangen menu waarbij wij uiteraard rekening houden met (aangegeven) allergieën/(di)eetwensen. Wilt u liever met de lunch voor het 6 gangen menu gaan? Dit is mogelijk. Graag attenderen wij u wel op onze sluitingstijd van 16.00 uur.
Bent u een echte kaasliefhebber? Het is menu is ook uit te breiden met kaas (+15,-) of de kaas is in te wisselen voor het dessert (+7,50).

Bij het menu is het mogelijk om een wijnarrangement of proefarrangement (halve glazen) te bestellen.

 

LUNCH MENU*

GESMOORDE COQUILLE
bloemkool | hazelnoot | krokante pastinaak

ROGVLEUGEL
tomaat | rettich in laurier | antiboise | truffel

HERT
rode kool | appel | pastinaak | spruiten | jus van kerrie

TAARTJE VAN STOOFPEER
pure chocolade met witte peper | Frangelico crème | kaneelijs

€ 67,50

In het menu houden wij rekening met aangegeven allergieën of eetwensen; deze kunnen aangegeven worden t/m 22 december. Na deze tijd kunnen wij geen aanpassingen meer maken in het menu.

*Aangezien wij uitsluitend met verse producten werken, kan het zijn dat er iets niet voorradig is. Uiteraard zorgen wij dan voor een passend alternatief.

 

 

DINER

Voor het diner zijn wij geopend van 18.30 tot 00.00 uur.
Wij serveren een heerlijk 6 gangen menu waarbij wij uiteraard rekening houden met (aangegeven) allergieën/(di)eetwensen.
Bent u een echte kaasliefhebber? Het is menu is ook uit te breiden met kaas (+15,-) of de kaas is in te wisselen voor het dessert (+7,50).

Bij het menu is het mogelijk om een wijnarrangement of proefarrangement (halve glazen) te bestellen.

 

 

DINER MENU*

GESMOORDE COQUILLE
bloemkool | hazelnoot | krokante pastinaak

ROGVLEUGEL
tomaat | rettich in laurier | antiboise | truffel

RAVIOLI VAN POMPOEN
mousseline van eekhoorntjesbrood | gerookte shiitake | pompoen in salieboter | geroosterde pompoenpit

WILDZWIJNNEK & BUIKSPEK
zuurkool | topinamboer mousseline | krokante aardappel | jus van tijm

HERT
rode kool | appel | pastinaak | spruiten | jus van kerrie

TAARTJE VAN STOOFPEER
pure chocolade met witte peper | Frangelico crème | kaneelijs

€87,50

 

In het menu houden wij rekening met aangegeven allergieën of eetwensen; deze kunnen aangegeven worden t/m 22 december. Na deze tijd kunnen wij geen aanpassingen meer maken in het menu.

*Aangezien wij uitsluitend met verse producten werken, kan het zijn dat er iets niet voorradig is. Uiteraard zorgen wij dan voor een passend alternatief.