KERST 2019

 

Beide kerstdagen zijn wij geopend voor lunch en diner.

Wij serveren met kerst uitsluitend een vastgesteld kerstmenu waarin wij uiteraard rekening houden met aangegeven allergieën en
(di)eetwensen.

Voor het diner heeft u een keuze uit 5 t/m 8 gangen.
Voor de lunch heeft u een keuze uit 3 t/m 8 gangen.

 

KERSTMENU

TONIJN IN KERRIE MADRAS
gepofte rode peper | limoencrème | avocado

 

NORWEGIAN KING CRAB & BUIKSPEK
pastinaak | abrikoos | saffraan | krokante aardappel
-bij 8 gangen-

 

EENDENLEVER & PALING
gelei van gerookte paling | zuurdesem | vijgen
-bij 7 gangen-

 

GRIET FILET
gnocchi | basilicum | tomaten concassé | mozzarella

 

TERRINE VAN FAZANT
zuurkool | katenspek | truffel
-bij 6 gangen-

 

CANTHARELLEN & KASTANJE
63 graden eidooier | macadamia | Hollandaisesaus

 

HERTENRUGFILET
hertenkalfszwezerik | spruiten | rode kool | jus van kruidkoek
-hoofdgerecht-

 

VANILLE MACARON
speculaascrème | stoofpeer | groene appel | amaretto gel

 

PRIJZEN

5 gangen kerstmenu € 60,-
6 gangen kerstmenu € 69,-
7 gangen kerstmenu € 75,-
8 gangen kerstmenu € 80,-

Kaas i.p.v. zoet dessert € 3,-
Kaas tussendoor € 7,50

 

OPENINGSTIJDEN

Lunch: vanaf 12.00 uur
Diner: vanaf 18.30 uur