Modern

SNOEKBAARS

paling | gelakte wortel | polenta van wortel | saus van laurier en steranijs
€ 25,50

RODE POON

gebakken cantharellen | bonbon van venkel en appel | gemarineerde snijbonen
€ 24,50

KROKANT GEBAKKEN ZWEZERIK

bloemkool in truffel | polenta | geroosterde hazelnoot | saus van appelstroop
€ 26,50

HERTENBOUT

hasselback aardappel | witlof | pastinaak | gekarameliseerde appel | jus van morille
€ 25,50

TARTE TATIN VAN WITLOF

gebakken cantharellen groene appel | walnoot | schuim van steranijs en laurier
€ 21,50

 

Klassiek

RUNDER RIBEYE VAN DE LAVAGRILL

(180 gram) 
gebakken paddenstoelen | salade | huisgemaakte grove frieten | mosterdmayonaise
€ 24,50

NOORDZEETONG MEUNIÈRE

(300/400 gram) 
salade | citroen | Riesling-botersaus | gebakken roseval
€ 29,50

GEKONFIJTE EENDENBOUT

gemarineerde groenten | gebakken roseval
€ 23,50

Supplement gebakken eendenlever € 4,-

 

 

Ronald Bellaart | Patron-Cuisinier