CHEFS CHOICE MENU

3 gangen keuzemenu

 

€37,-

ZALMFOREL
diverse sructuren van tomaat | venkel
Salmon trout – various preparations of tomato | fennel

Of

KALFSTARTAAR & KALFSMUIS
krokantje van kerrie | kerriecrème | raapstelen
Veal tartare & veal eye of round – curry crisp | curry cream | rapini

Of

GEPOFTE AUBERGINE
venkel | asperge | raapstelen | kerriecrème
Egg plant tartare – fennel | asparagus | rapini | curry cream

 

 

***

ZEEBAARS
pompoen | risotto | schuim van rozemarijn
Sea bass- pumpkin | risotto | rosemary sauce

Of

DIAMANTHAAS
runderwang | polenta | bieten | spinazie | jus van kardemom
Chuck tender- beef cheek | polenta | beetroot | spinach | cardamom jus

Of

BIETEN POLENTA
spinazie | tuinbonen | maïs | schuim van rozemarijn
Beetroot polenta – spinach | broad beans | corn | rosemary sauce

 

***

 

GESUIKERDE CHURROS
Taleggio kaas | noten cress | 12,5 jaar gerijpte aceto balsamico
Sugared churros – Taleggio cheese | nut blossom | 12.5 years aged balsamic

Of

TARTE TATIN VAN ANANAS
honing karamel | crumble | pistache ijs
Pineapple tarte tatin – honey caramel | crumble | pistachio ice cream