CHEFS CHOICE MENU

Het Chefs Choice is een 3 gangen keuzemenu met voor ieder wat wils. In zowel de voor- als hoofdgerechten heeft u een keuze uit vis, vlees en vegetarisch en daarnaast een keuze uit 2 nagerechten.

 

€37,-

STEAK TARTARE
63 graden eidooier | mosterdcrème | krokant spek | uien compote
Steak tartare – 63 degrees egg yolk | mustard cream | crispy bacon | onion compote

Of

ZEEBAARS TARTAAR
rettich | kerrie | komkommer | gepofte wilde rijst
Seabass tartare – radish | curry | cucumber | puffed rice

Of

GEPOFTE AUBERGINE
structuren van pompoen | geitenkaas beignet | crème van pompoen en komijn
Egg plant tartare – various preparations of pumpkin | goat cheese | pumpkin-cumin cream

 

 

***

WILDZWIJN
zuurkool | gekonfijte truffelaardappel | pompoen | paddenstoelen | jus van tijm
Wild boar- sauerkraut | candied potato | pumpkin | mushrooms | thyme jus

Of

ZONNEVIS
pastinaak | roseval | groene asperge | spruiten | basilicumsaus
John Dory- parsnip | roseval | asparagus | sprouts | basil sauce

Of

TARTE TATIN VAN RODE UI
spruiten | rode kool | schuim van kruidkoek
Red onion tarte tatin – sprouts | red cabbage | gingerbread sauce

 

***

 

GESUIKERDE CHURROS
Taleggio kaas | noten cress | 12,5 jaar gerijpte aceto balsamico
Sugared churros – Taleggio cheese | nut blossom | 12.5 years aged balsamic

Of

TARTE TATIN VAN STOOFPEER
speculaascrème | ijs van karamel
Stewing pear tarte tatin – ‘speculaas’ cream | caramel ice cream