CHEFS CHOICE MENU

3 gangen keuzemenu

 

€37,-

MAKREEL TARTAAR 
yuzu | bieten | wortel | zeekraal | rozemarijnkrokantje
Mackerel tartare – yuzu | beetroot | carrot | samphire | rosemary crisp

Of

STEAK TARTARE
60 graden eidooier | augurkcrème | sesam krokantje
Steak tartare – 60 degrees egg yolk | pickle cream | sesame crisp

Of

COUSCOUS
augurk | yoghurt | zeekraal | avocado
Couscous – pickles | yoghurt | samphire | avocado

 

 

***

ZEEDUIVEL
venkel | Pernod | krokante aardappel | basilicum | gebrande botersaus
Monkfish – fennel | Pernod | crispy potato | basil | baked butter sauce

Of

TAMME EENDENBORST
structuren van pompoen | shii take | linzen | jus van rozemarijn
Duck breast – structuren van pompoen | shii take | lentils | rosemary jus

Of

TARTE TATIN VAN RODE UI
gebrande zilverui | shii take | pompoen | saus van eekhoorntjesbrood
Red onion tarte tatin – pickled onion | shii take | pumpkin | cepes sauce

 

***

 

GESUIKERDE CHURROS
Taleggio kaas | noten cress | 12,5 jaar gerijpte aceto balsamico
Sugared churros – Taleggio cheese | nut blossom | 12.5 years aged balsamic

Of

TARTE TATIN VAN JONAGOLD
honing karamel | vanille ijs
Jonagold tarte tatin – honey caramel | vanilla ice cream