In de zomer van 2020 bieden wij ook een kleine lunch aan.

KLEINE LUNCH

Salades

Couscous salade (v)     € 15,00
gebakken bloemkool – geitenkaas – groene asperge – dressing van yoghurt en citroen

Gerookte eendenborst salade     € 16,00
walnoot – appel – ui – dressing van frambozen

 

Soepen

Gazpacho & zachtgegaarde lamsnek     € 10,00
Bisque van kreeft     € 10,00
Velouté van groene kruiden     € 9,00

 

 

Hoofdgerechten

Uit het Chefs Special menu.

Wilt u uitgebreid lunchen? Wij serveren ook van de dinerkaart.

 

 

BORRELHAPJES

Small bites

Dungesneden serranoham     € 5,50
Escargots – knoflook – toast     € 5,00
Zeeuse Creuse     € 3,00

 

Borrelplateau

Kaasplateau      € 13,50
4 rijpe kaassoorten – appelstroop – vijgenbrood

Tapas plateau     € 12,50 p.p.
Olijven – zalm – truffelossenworst – serranoham – kaas – brood met truffelboter